Iulia a absolvit Facultatea de Comunicare și Relatii Publice din cadrul Universității Ecologice București. Ultimele două job-uri au fost la biroul din România al unei firme internaționale de avocatură, unde a fost PR Coordinator între anii 2007-2014, iar inainte, a făcut parte din echipa de presă și comunicare a Delegației Comisiei Europene în România. În prezent, este freelancer în domeniul comunicare și relații publice și organizează circuite turistice personalizate în România.

În “Cercul Donatorilor PACT am intrat într-un moment în care doream să dăruiesc comunității mai mult decât o simplă contribuție materială de Paște și de Crăciun. În mod bizar, am constatat că nu știam încotro să ma îndrept. Chiar dacă profesional fusesem implicată în numeroase proiecte de CSR, nu mi s-a părut la îndemână să mă duc să bat la ușa unor organizații ca să-mi ofer sprijnul.

Răspunsul a venit singur, prin intermediul unei invitații primite de la o colegă de birou al cărei soț urma să fie maestru de ceremonii la un eveniment de strângere de fonduri organizat de PACT. M-a atras foarte mult ideea de “licitație de abilități”. Am petrecut o seară extraordinară, alături de oameni speciali, al căror entuziasm m-a cucerit pe loc. Din acea seară am decis că PACT va fi proiectul pe care îl voi susține. Ce îmi place la Fundația PACT? Dăruirea cu care fac lucrurile să se întâmple, echipa grozavă și efortul permanent pentru găsirea de idei și proiecte noi, fără a se îndepărta însă de obiectivele esențiale. Sper să realizăm cât mai multe lucruri frumoase împreună!”