Tu la ce vârstă te-ai hotărât ce vrei să devii? Ai știut dintotdeauna ce îți dorești sau ai încercat mai multe variante până ți-ai găsit drumul? Cine te-a susținut și ghidat?

Tinerele din mediul rural nu au acces la informații și oportunități precum cele care trăiesc în orașele mari. De multe ori, opțiunile lor profesionale și planurile de viitor sunt reduse la orizontul comunității din care fac parte și ele sunt nevoite să renunțe la visul lor.

În Inspirație pentru viitor, 50 de tinere din satele din sudul României se vor întâlni cu femei de carieră care lucrează în domenii variate precum business, media, antreprenoriat, administrație publică. Ele vor petrece o zi împreună, vor povesti despre reușitele și provocările lor. Tinerele vor fi motivate și vor primi idei pentru dezvoltarea lor profesională, iar mentorii vor avea ocazia să inspire și să împărtășească din lecțiile învățate, dar și să afle povestea unei comunități rurale.

Tinerele vor participa și la un atelier de dezvoltare personală care să le motiveze să se descopere și să le dea idei despre ce pot face în viitor.

În parteneriat cu AVON România.