Din Ianuarie 2006, Radu este Managing Partner al companiei K.M. Trust & Partners. Încă din 2002, Radu lucrează în executive search pe piaţa de CEE, recrutând şi instruind profesionişti pentru poziţii de management de conducere pentru companii blue chip internaţionale. În 2009 a înfiinţat, împreună cu alţi 3 profesionişti pasionaţi de executive search, Key2 Success – o firmă de recrutare pentru poziţii de management de conducere şi de middle management, ce a crescut într-un ritm alert şi în care el este un partener non executiv.
Absolvent al facultăţii de Relaţii Economice Internaţionale din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti, Radu are şi studii postuniversitare în domeniul Marketingului în Atena, de altfel a studiat Inovaţii şi Managementul Schimbărilor în cadrul INSEAD şi Cele mai bune practici de leadership în cadrul Universităţii Harvard Business School.

Pasionat al artei culinare şi vinurilor, a fost ales în 2013 Chancelier du Bailliage de Roumanie of the Chaine des Rotisseurs.