Valentin s-a alăturat echipei PACT în aprilie 2017, ca manager de strângere de fonduri. Specialist în dezvoltare comunitară, este licențiat în sociologie și absolvent a două programe de masterat: ”Management de Proiect” (Școala Națională de Studii Politice și Administrative, acreditat de PMI, SUA) și ”Grupuri de risc & servicii sociale de suport” (Universitatea București).

Are o vastă experiență în managementul proiectelor finanțate prin fonduri europene în sectoare precum: dezvoltare economică locală, guvernanță locală, educație antreprenorială destinată tinerilor și grupuri vulnerabile. A contribuit la dezvoltarea și implementarea de proiecte pentru organizații non-guvernamentale la nivel național și internațional, precum UNOPA și World Vision România. De asemenea, a activat și în domeniul consultanței de business și al cercetării.

“Cred cu tărie că transformarea și dezvoltarea comunității se pot face cu ajutorul și implicarea fiecăruia dintre noi. Am ales să mă alătur misiunii Fundației PACT fiindcă pune în centrul preocupărilor sale omul și încrederea că fiecare își poate clădi propriul viitor. Ca membru al echipei, am privilegiul de a contribui la un viitor mai bun pentru oamenii și comunitățile din sudul României.”