Monica şi Andrei participă la Duatlonul de la Buftea de pe 22 aprilie pentru a susţine comunitatea din Vizureşti, Dâmboviţa, un sat situat la aproximativ 30 de kilometri de Bucureşti.

Ei sunt echipa Forever Young şi îşi doresc să strângă 1.500 de lei pentru ca asociaţia locală să-şi continue proiectele dedicate copiilor din sat în condiţii decente.

Îi poți susține cu o donație în contul RO86BACX0000000198311001, cu mențiunea “campanie pentru Vizurești”.

“Împreună cu Andrei, am făcut echipă la diferite evenimente de alergat ștafetă sau triatlon, iar acum duatlon. Este pentru prima dată când am primit și am acceptat propunerea de a alătura participării noastre la concurs și o cauză socială. Avem nevoie de sprijinul fiecăruia dintre voi pentru a putea asigura condiții civilizate în singurul loc în care copiii din Vizurești se pot dezvolta prin atelierele de lectură, de creativitate, de pictură sau de lucru manual.

Am fost în Vizurești, i-am cunoscut pe oamenii frumoși care, cu pasiune și determinare, se străduiesc să le ofere copiilor de aici un viitor mai bun. Cred că putem să îi ajutăm împreună. Vă rog să susțineți echipa Forever young la Duatlonul Buftea!”Monica Deca

“Sunt pasionat de activităţi sportive de când mă ştiu, iar dacă se poate face într-un cadru reglementat este foarte bine. Adaugă o cauza nobilă în poză şi voi fi cu siguranţă acolo!”- Andrei Dobre

Monica şi Andrei au început antrenamentele, tu îi poţi susţine cu o donaţie în contul RO86BACX0000000198311001, deschis la Unicredit Țiriac Bank, titular Fundatia PACT.

Îți mulțumim că ne ești alături!