#PACT10
Anul acesta am împlinit, alături de Ruxandra Sasu, director executiv, 10 ani de când susținem oamenii din satele și orașele mici, din sud, să accelereze schimbarea prin facilitare, consultanță, instruire și finanțare.

“Cel mai mult mă bucur că am crescut cu fundația și cu echipa. Am crescut pentru că am lucrat ca într-o familie și am trecut de provocări pentru că ne-am susținut unii pe alții.  Atunci eram 5 oameni, acum suntem 19 în birou. E un sentiment frumos când te gândești la tot ce s-a întâmplat în 10 ani.”

Totodată, sărbătorim cei 10 ani și cu o schimbare. Gabriela Stanciu preia funcția de director executiv al Fundației PACT.

Gabriela s-a alăturat echipei noastre în iulie 2016, după o experiență de 15 ani în project management, marketing, public affairs și proiecte sociale, atât la nivel național, cât și internațional, în țări precum Franța, Rusia, Turcia, Italia sau Spania.

“Cred în oameni, în capacitatea lor de a-și găsi forța interioară, care să-i ajute să își împlinească visele. Oamenii de la Fundația PACT ajută alți oameni să-și privească adânc în suflet și să se (re)găsească. Căci tot ce faci cu suflet se împlinește, se leagă, capătă sens și coerență. Oamenii se adună și pot mișca munții pentru a face să fie mai bine. Pentru toți. Întâlnirea mea cu Fundația PACT s-a petrecut atunci când am știut că vreau să fac ceva cu sens. Și ce altceva cu mai mult sens decât să ajuți oamenii să se vadă cu adevărat? ”

Gabriela și-a petrecut ultimii doi ani în Anglia, oferind consultanță în domeniul stakeholder management și public affairs pentru programe de interes național ale companiilor internaționale și își dorește să aducă în România spiritul de apartenență și coeziunea ce animă comunitățile mici pe care le-a cunoscut în zona de sud-vest a acestei țări.

Ne bucurăm să o avem în echipa noastră și abia așteptăm să o cunoașteți! :)