În ultimii 13 ani, Fundația PACT a lucrat în peste 165 de comunități, a avut 45 de proiecte proprii derulate, 156 de proiecte locale finanțate și peste 22.000 de oameni s-au implicat în proiectele noastre.

În 2020, ne dorim să lucrăm în 5 mici comunități cu ajutorul tău.

Satul românesc poate fi activ, colorat și plin de viață pentru că acolo se nasc jumătate din copiii Romaniei!

Haideți să investim încredere, să le oferim oamenilor de la sat demnitate și respect pentru ca ei să poată descoperi Puterea de a-și transforma comunitățile!

Contribuie și tu!

Urmează linkul către pagina noastră pe redirectioneaza.ro sau pașii de mai jos:

Pasul 1.

Dacă în 2019 ai avut venituri

din salarii sau din pensii.

 

Dacă în 2019 ai realizat venituri (și) din       activități independente (profesii libere,   drepturi de proprietate intelectuală, chirii).

 

Descarcă formularul 230  Descarcă Declarația unică

 

Pasul 2.

Completează formularul. Secțiunile pe care este nevoie să le completezi sunt: date de identificare a contribuabilului, alegerea categoriei de venit pentru care se solicită redirecționarea 3.5% și semnătură contribuabil. Datele Fundației PACT sunt precompletate. Rubrica “Sumă” nu trebuie completată, inspectorul fiscal va face acest lucru.

Pasul 3.

Trimite formularul. Formularul se trimite la Administrația Financiară de care aparții, personal sau prin poștă, prin scrisoare recomandată, cu confirmare de primire. Termenul limită de depunere este 25 mai 2020.

Adresele Administrațiilor Financiare le găsești aici.

De asemenea, îl poți depune și online folosind serviciul ANAF “Spațiul Privat Virtual”

 

Ce facem cu banii redirecționați de tine?

În România, zonele rurale reprezintă 87% din suprafața țării și 45% din populație, cu 8,8% în risc de sărăcie extremă. Dintre cele 4 regiuni cu cele mai mari rate de populație aflată în risc de sărăcie și excluziune socială, 3 sunt în Sudul României: Sud-Vest Oltenia, Sud-Est și Sud Muntenia. În sud, cea mai importantă resursă sunt oamenii care, în ciuda lipsei de oportunități, sunt deschiși și dornici să-și îmbunătățească viața.

Fundația PACT sprijină formarea de organizații comunitare în sate și comune din Sudul țării care sunt dornice să activeze pentru bunăstarea locală. Oamenii din aceste comunități au nevoie de un imbold de încredere. Pentru ei, sprijinul nostru ar însemna o șansă la:

O fântână/  un loc de joacă/  un centru cultural/  o afacere socială/  o școală după școală/  noi venituri în comunitate/ participarea membrilor comunității la definirea politicilor publice locale

Împreună sprijinim micile comunități să-și construiască propriul viitor!