De peste 12 ani, Fundația PACT contribuie la dezvoltarea sustenabilă a comunităților. Am întâlnit numeroși oameni care cred în schimbare, care au găsit puterea să se implice pentru a-și îndeplini visurile. Pentru că poveștile lor ne inspiră, vom dedica a doua ediție a Galei De la sud la suflet oamenilor care descuie visuri.

Pe 22 martie 2018, de la ora 19.00, “La Teatru. La Călinescu” (Șoseaua Kiseleff 32), vă așteaptăm să îi recunoaștem și să îi răsplătim pe acei oameni care au avut curajul să facă o schimbare în comunitatea lor.

Evenimentul va avea loc în prezența Excelenței Sale Paul Brummell, ambasadorul Marii Britanii în România, și va fi prezentat de Dana Gonț, jurnalist Digi24.

Hai să descuiem împreună visuri!

Pentru că suntem învățați de mici să ne ținem visurile încuiate și să nu le lăsăm să iasă în lume, ne-am propus ca la Gala PACT să vorbim despre ele și să le ajutăm să devină realitate. Timp de două ore, vom avea momente speciale și vom deschide uși în spatele cărora vor fi oameni ale căror povești ne dau încredere că lucrurile se pot schimba în bine.

  • premiem oameni din comunitățile din sudul României care au luptat pentru visurile lor și oameni care îi susțin
  • tombolă cu premii: bilete Blue Air la Barcelona, ii tradiționale, geantă Iutta, coșuri cu produse tradiționale, bilete la Trapped Escape Room
  • târg cu produse din comunități
  • concert New Vegas Show și cină pregătită de Petrișor Tănase

Dacă vrei să afli povești ale comunităților din sudul României și să te alături oamenilor care visează îndrăzneț, te invităm la Gala De la sud la suflet.