Radu lucrează de 16 ani în sectorul neguvernamental din România. Începând din 2012, este directorul executiv al Asociației Techsoup, iar anterior a fost director de programe al Fundației pentru o Societate Deschisă. Absolvent al Facultății de Științe Politice a Universității din București, este de asemenea și membru al consiliului director al Fundației Centrul de Resurse Juridice. Fellow al programului Marshall Memorial al German Marshall Fund of the United States și al programului Aspen Young Leaders al Institutului Aspen România, Radu este interesat de tot ce înseamnă dezvoltarea societății civile și de rolul acesteia în echilibrarea raporturilor de putere dintre cetățeni și stat.

“Susțin Fundația PACT pentru că este genul de organizație care nu se ferește de greu și care-și urmează cu încăpățânare misiunea asumată. Comunitățile rurale din sudul și sud-estul României, spre care PACT a ales să se îndrepte, sunt medii unde sărăcia cronicizată face ca succesul oricărui proiect ONG să fie puțin probabil – motiv pentru care aceste comunități sunt ocolite de majoritatea organizațiilor care fac proiecte de dezvoltare.

Cu toate acestea, echipa PACT reușește constant să producă schimbare în bine și să scoată la lumină potențial uman și comunitar. Asta pentru că la PACT se muncește mult și inteligent și mai ales pentru că echipa se apropie de aceste comunități înțelegând, înainte de orice, că are de-a face oameni care merită respect și încredere. Și că demnitatea oamenilor din aceste comunități, oricât de sărace ar fi ele, rămâne valoarea centrală pe care PACT trebuie s-o susțină în tot ceea ce face.“