Andra cumulează 18 ani de experiență în Comunicare Corporativă și Relații Publice. A lucrat primii ani în publicitate în rețele internaționale în România și Statele Unite ale Americii. În ultimii 10 ani, Andra s-a concentrat pe crearea de conexiuni active între stakeholderi și cauze în noul context de comunicare, în care publicul își alege informația relevantă și se implică în subiectele cu care rezonează.
În felul acesta, în timp a devenit un catalizator în derularea de campanii cu impact, printr-un mix de: relații publice, advocacy, social media, programe de responsabilitate socială, capacity building și community engagement. În prezent desfășoară programe de consultanță, comunicare strategică și advocacy în industria medicală, prin programe de implicare a stakeholderilor în politici publice de transformare și reformă în sănătate.
Andra a absolvit Summa cum Laudae Facultatea de Litere cu specializarea Comunicare și Relatii Publice, din cadrul Universității București, precum și Studii Avansate de Limbă Engleză şi Istorie în cadrul Academiei Anglolang din Marea Britanie. De asemenea, este trainer acreditat de Institutul Român de Training și voluntar la Fundația PACT din 2013. Este blogger de proză scurtă și ficțiune, cu ambiția de a inspira pasiunea pentru scrierea creativă către tinerele generații.