Perioada de implementare: ianuarie 2015 – februarie 2016

Zone de intervenție: Argeș, Brăila, Buzău, Dolj, Galați, Mehedinți și Olt

Implicat în comunitatea mea a fost un proiect pilot derulat în parteneriat cu Fundația Vodafone România și a inclus o rundă de finanțare deschisă pentru proiecte comunitare din cele 7 județe menționate mai sus.

Grupuri de inițiativă, organizații comunitare și ONG locale mici din comunități cu până la 30.000 de locuitori, din cele șapte județe, au aplicat pentru a obține finanțări de până la 7000 euro pe proiect. Proiectele depuse spre finanțare au conținut o componentă puternică de implicare a comunității și s-au înscris în unul dintre cele trei domenii de finanțare: educație, sănătate și/sau servicii sociale.

Acest proiect pilot a reprezentat prima etapă dintr-un program strategic derulat la nivel național de Fundația Vodafone România, prin care aceasta a susținut educația, sănătatea și serviciile sociale necesare categoriilor defavorizate din satele și orasele mici din România.

Mai multe informații  despre condițiile de aplicare sunt disponibile pe website-ul PACT pentru COMUNITATE la adresa www.pactpentrucomunitate.ro.

Donează Fii voluntar