Pe tine cine te-a antrenat pentru un viitor mai bun? Cine te-a încurajat să-ți urmezi visul?

Aproape jumătate din tinerii cu vârste cuprinse între 18 și 24 de ani trăiesc în sărăcie, iar tinerii din rural nu au acces la informații și oportunități precum cei care trăiesc în orașele mari. De multe ori, opțiunile lor profesionale și planurile de viitor sunt reduse la orizontul comunității din care fac parte și ei sunt nevoiți să renunțe la visul lor.

Redirecționează 2% și devino antrenor pentru tinerii de la sat! Cu ajutorul tău, PACT va lucra cu grupuri de tineri din 2 comunități rurale. Vom organiza ateliere de implicare civică, de dezvoltare personală și de educație financiară pentru a stimula tinerii să se implice activ pentru binele lor și al comunității din care fac parte!

În 2016, PACT a sprijinit dezvoltarea a 12 cluburi pentru tineri în județele Gorj, Dolj și Olt. Tinerii au participat la cursuri de educație financiară și implicare în comunitate, iar la finalul au propus și implementat 12 proiecte comunitare pornite de la nevoi locale.

Antrenează-i pentru proiecte viitoare! Completează formularul și redirectionează 2% pentru tineri din mediul rural!

Pași de urmat:

1. Completează formularul:

  • Formular 200_FundatiaPACT, precompletat cu datele Fundației PACT, dacă în anul 2016 ai realizat şi alte venituri în afară de salarii (din activităţi independente, chirii, rente).
  • Ambele declaraţii dacă ai venituri şi din salariu şi din activităţi independente.

2.Trimite formularul:

Trimite formularul pe adresa: Fundaţia PACT, Str. Hagiului, nr, 6, sector 2, Bucureşti. Noi vom strânge formularele și le vom depune la Administrația Financiară. Dacă ai nevoie de ajutor îi poți scrie colegei noastre: ioana.traista@fundatiapact.ro.

Este foarte important să ştii că:

  • Data până la care poţi completa și depune formularul este 25 mai 2017.
  • Pentru ca formularul/formularele să fie validat/e de Administraţia Financiară şi fondurile să fie direcţionate către Fundaţia PACT trebuie să completezi de mână, cu majuscule, citeţ şi corect.
  • Rubrica “Sumă” nu trebuie completată. Inspectorul fiscal va face acest lucru.
  • Nu este necesar să ataşezi fişa fiscală.