Timp de 10 ani, am căutat în satele și orașele mici din sudul României oameni care doresc să schimbe ceva la ei acasă. În peste 160 de comunități, i-am sprijinit să dezvolte organizații comunitare care să fie active pe termen lung, să identifice probleme și să propună soluții pentru a le rezolva. Am investit facilitare, training, consultanță și finanțări pentru a-i sprijini să fie un motor al schimbării la ei în comunitate și să fie sustenabili pe termen lung.

Acești 10 ani ne-au arătat că munca pentru a dezvolta comunități cere timp, răbdare și multe resurse. Vom continua să aducem schimbarea în comunitățile mici din sud deoarece credem că România va evolua sănătos dacă va crește de jos în sus, prin lideri și idei din interiorul comunităților, pe care le accelerăm împreună.

Tot acești 10 ani ne-au arătat că avem nevoie de o schimbare pentru a produce un impact mai mare în comunitățile din sud. Rămânem fideli misiunii, viziunii și valorilor noastre, dar vom lucra mai integrat pentru a rezolva nevoi locale și pentru a le comunica mai bine:

  • Vom lucra împreună cu organizațiile comunitare, membri din comunitate și alti actori locali pentru a găsi împreună soluții sustenabile.
  • Vom sprijini actori locali aducând împreună parteneri cu expertiză în diferite domenii pentru a rezolva nevoi locale;
  • Va avea intervenții locale de cel puțin trei ani pentru a sprijini organizațiile comunitare și alți stakeholderi locali să devină actori relevanti și sustenabili pentru dezvoltare locală.

Toate acestea cu o nouă identitate tocmai pentru a accelera schimbarea din comunitățile din sud!

Te invităm să vezi cum putem produce împreună schimbarea!