Andra este consultant în comunicare la OMA Vision Projects. Are experiență profesională în mediul privat și în mediul institutional public, în proiecte speciale de comunicare și consultanță în afaceri europene. A fost director de comunicare la o companie de energie unde a coordonat reconfigurarea comunicării interne într-o etapă de transformări organizaționale. În perioada decembrie 2009 – noiembrie 2011 a fost consilier de afaceri europene și politică externă al Președintelui Senatului României.

Din 2004 până în 2009 a locuit în Belgia unde a studiat Stiințe Politice și Comunicare la Universitatea Catolică din Louvain și a obținut un Master în Studii Europene la Institutul de Studii Europene al UCL, din Bruxelles. În timpul Masterului a avut o bursă de studii la Universitatea MGIMO din Moscova.

„Cred că oamenii care au curajul să facă ceva pentru a schimba în bine viața lor și a comunității lor ar avea șanse mai mari să reușească dacă ar ști că ceea ce fac ei contează pentru toată societatea. Resursele financiare și motivația sunt esențiale pentru a pune pe picioare un proiect în comunități din mediul rural, fie că vorbim despre educație, despre integrare în societate sau despre lansarea unor afaceri. Dar pentru ca un proiect să genereze transformări semnificative care să dureze și să dea naștere și altor schimbări în bine, oamenii care lucrează în proiect mai au nevoie de ceva: de un model de organizare funcțional și de încredere că efortul lor nu e zadarnic.

Susțin Fundația PACT pentru că și-a asumat acest rol pentru comunitățile din sudul și sud-estul României – să arate acestor oameni că nu sunt singuri și că munca lor contează dincolo de «granițele locale» pentru că schimbările din comunități dau direcția întregii societăți.”