Claudiu a terminat o facultate de Științe Economice cu specializarea în Contabilitate, însă de atunci nu a mai avut niciodată legătură cu acest domeniu. Și-a urmat pasiunea pentru calculatoare și în ultimii 7 ani a lucrat prin companii de toate tipurile construind software cu aplicabilitate în variate domenii. Pe lângă scris cod mai scrie regulat și pe blogul personal, cel mai longeviv proiect al său. În ultimul timp face mult voluntariat și organizează excursii prin satele uitate ale României.

„Am aflat de Fundația PACT acum câțiva ani la un eveniment de voluntariat, 8 Hours for a Good Cause. A fost dragoste la prima vedere, am descoperit atunci că prioritatea mea numărul 1, dezvoltarea satelor României, este și prioritatea PACT și de atunci sunt un ambasador al misiunii lor. Am fost crescut într-un sat uitat de lume din Buzău, așa că știu cât de importantă este dezvoltarea comunităților rurale și câtă valoare poate aduce pentru oameni.

Cercul Donatorilor este pentru mine o oportunitate de a participa activ la schimbarea în bine a României. Sunt unul din oamenii care vor să se întoarcă în satul copilăriei, care cred că viața la țară trebuie să continue să existe și să se bazeze pe un model sustenabil în care oamenii sunt implicați și direct responsabili.”