Oana are o experiență multi-sectorială: sectorul neguvernamental (Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile), sectorul public (Administrația Prezidențială) și sectorul privat (JTI Romania). Bursier al Departamentului de Stat al SUA (Hubert Humphrey 2010-2011, University of Washington), bursier German Marshall Fund of the United States (2009), a contribuit la redactarea Ghidurilor Camerei de Comerț Româno-Americane: “Principii Anticorupție” (2012) și “Investiții în comunitate” (va apărea în 2015). Este președinte și membru al Boardului Romanian-US Alumni Association.

“Cercul Donatorilor te hrănește cu energie, iar entuziasmul echipei Fundației Pact este molipsitor și îți dă o stare de bine. Dincolo de a dona, este vorba de cunoașterea mai îndeaproape a comunităților, de interacțiunea cu oameni cu inițiativă, care îți oferă o lecție de viață: vor să facă ceva în și pentru comunitatea lor și decid să nu mai aștepte autorități sau alți factori să intervină. Cred că noi suntem datori să fim alături de astfel de oameni curajoși pentru că avem ce învăța de la ei. Și pentru că puterea exemplului și reușita lor pot convinge și alte comunități.

A susține o cauză în Cercul Donatorilor înseamnă și să asculți, să oferi încurajări, să îți pui la dispoziție timpul și abilitatile pentru a crește șansa de succes a proiectelor. În schimb, îți oferă răspunsuri neștiute la întrebări despre propria persoana, satisfacție și optimism că lucrurile în societatea românească se pot mișca și în direcția corectă. Întotdeauna, unde sunt mai mulți, puterea crește. Iar pentru aceasta, fiecare gest, fiecare donator contează și poate face diferența.”