Născut în Surinam, de naționalitate olandeză, Isfahan locuiește în România și reușește să combine diferite medii culturale în activitățile sale antreprenoriale și în viața personală.

Când a ajuns în România în anul 2003, nu se aștepta să rămână mult timp aici după ce a lucrat în Olanda, Belgia, Austria, Ungaria și Rusia. În perioada 2003-2006, a lucrat la Athenee Palace Hilton, iar apoi a decis să deschidă o firmă de brokeraj și consultanță imobiliară pe care o conduce în prezent împreună cu soția sa, Violetta.

De asemenea, începând cu anul 2009, Isfahan este membru în consiliul de administrație al Camerei de Comerț Olandeze din România și, începând cu anul 2016, este ambasadorul Asociației „Lumină în Europa”, care îi sprijină pe nevăzători să dezvolte și să gestioneze programe cu ajutorul câinilor ghid.

Pentru că România i-a oferit multe, atât profesional cât și personal, Isfahan crede că este normal să contribuie la dezvoltarea țării, pentru o societate prosperă, modernă și egală, prin implicarea în activități sociale și, prin urmare, dorește să susțină activitățile Fundației PACT.